Informacje o SI-Consulting

Skrócona informacja o Spółce, logo w formacie wektorowym.

SI-Consulting Sp. z o.o. (SAP Gold Partner) świadczy pełen zakres usług związanych z wdrażaniem, rozwojem oraz utrzymaniem systemu wspomagającego zarządzanie przedsiębiorstwem, jakim jest rozwiązanie SAP (ERP, CRM, BI). Konsultanci SI-Consulting to eksperci z największym w Polsce doświadczeniem na rynku usług wdrożeniowych SAP (przeszło 150 osób). Trzon zespołu konsultingu stanowią osoby z kilkunastoletnim doświadczeniem. Pod swoją marką, SI-Consulting działa od sierpnia 2006. Jednak na rynku wdrożeń zintegrowanych systemów funkcjonuje od drugiej połowy lat 90.

Na przestrzeni tych kilkunastu lat, konsultanci SI-Consulting pracowali dla największych przedsiębiorstw zarówno w kraju, jak i poza jego granicami. Były to m.in. GK Impel, Carlsberg, US Pharmacia, PF Jelfa, British American Tobacco, Cadbury Wedel, TVP, T-Systems, Logstor Ror, Ecolab, PTC Era, Torfarm i wiele innych.

W 2014 r. SI-Consulting po raz siódmy uzyskało tytuł Przedsiębiorstwa Fair Play, co ostatecznie poświadczyło solidność, rzetelność i uczciwość w biznesie, które stanowią filary na jakich firma chce budować swoją pozycję rynkową.

Więcej informacji: www.si-consulting.pl.

Do pobrania: