Pierwsze otwarte forum branży farmaceutycznej i kosmetycznej PHARMA 2009

Firma SI-Consulting S.A. wyszła z ciekawą inicjatywą spotkania dla branży farmaceutycznej i kosmetycznej. W dniach 25-26 listopada 2009 roku organizuje forum gospodarcze “PHARMA 2009” w Jachrance nad Zalewem Zegrzyńskim k/Warszawy. Konferencja powstaje przy wsparciu firm SAP Polska, IBM Polska i Gavdi Polska.

Organizatorzy proponują dla ponad 80 firm tej branży dwudniową dyskusję o wyzwaniach jakie czekają branżę farmaceutyczną i branżę produktów kosmetycznych w Polsce w najbliższych latach. Forum „PHARMA 2009” kierowane jest do wiodących producentów i dystrybutorów działających na terenie Polski.

Otwarta formuła spotkania pozwoli na swobodą wymianę spostrzeżeń pomiędzy osobami kreującymi trendy na tym rynku. Jesteśmy w przeddzień wielkich zmian, chociażby wspomnieć o prywatyzacji PHF, konsolidacji dystrybucji farmaceutycznej w Polsce, czy efektownych kontraktach BIOTONU w Chinach. Polska branża farmaceutyczna i branża kosmetyków stoją przed zmianami, które trzeba odczytywać już dziś! – mówi prezes zarządu SI-Consulting S.A. Paweł Rytelewski.

Ingrid Krasnowska, członkini zarządu SI-Consulting, dodaje - Rozwiązania IT muszą wspierać zmiany w zakresie potrzeb biznesowych, jakie pojawiają się na rynku. Jako jeden z wiodących dostawców wdrożeń dla branży farmaceutycznej pilnie słuchamy opinii z rynku oraz pragniemy uwzględniać dyskusję na temat wymagań poszczególnych użytkowników rozwiązań IT przy kreacji nowych propozycji dla biznesu. Tylko w ten sposób można stworzyć narzędzia odpowiadające przyszłości, które później chętnie będą używane.

SI-Consulting w ramach forum zapewnia udział najbardziej renomowanych firm konsultingowych, na co dzień współpracujących z liderami tych rynków w obszarze zarządzania, informatyki i aspektów walidacji.

Pliki do pobrania: